Mijn favorieten

CDB Makelaars - verkoopmakelaar in Haarlem, Bloemendaal en Heemstede


Van verkoopstart tot sleuteloverdracht

Uw huis te koop zetten is een flinke stap. Het betekent afscheid nemen van een fase in uw leven en de start van iets nieuws. Wat uw mogelijkheden zijn, wordt misschien wel bepaald door de opbrengst van uw huis. CDB Makelaars geeft advies in de regio Haarlem, Heemstede en Bloemendaal hoe u het beste verkoopresultaat kunt behalen. 

Iedere verkoop begint met een persoonlijk gesprek bij u thuis. U krijgt uitleg over de werkwijze en al uw vragen of eventuele juridische kwesties worden uitgebreid besproken. Op basis van een grondige rondgang door het huis en de actuele ontwikkelingen in de markt wordt - in goed overleg met u - de vraagprijs van de woning bepaald.

Door de persoonlijke benadering en kennis van de markt bent u verzekerd van een verkoopstrategie die werkt. Uw woning wordt aantrekkelijk gepresenteerd waarbij optimaal gebruik wordt gemaakt van moderne verkooptechnieken. Belangstellenden die uw huis komen bekijken, kunnen rekenen op een professionele begeleiding.


En dan ligt er een bod. Bij de onderhandeling worden uiteraard uw belangen scherp in de gaten gehouden. Als de onderhandeling positief wordt afgesloten, wordt er gezorgd voor afstemming met de notaris en begeleiding bij de koopakte. Verder wordt er een vinger aan de pols gehouden als het gaat om de betaling van de waarborgsom c.q. bankgarantie en wordt u bijgestaan tijdens de oplevering van uw woning en de notariële leveringsakte.

Verkopen is meer dan alleen een woning op internet zetten. Het optimaliseren van de verkoop potentie is zeer belangrijk. Als verkoper krijgt u een duidelijk advies over mogelijkheden om de woning zo optimaal mogelijk te presenteren. CDB Makelaars is een creatieve makelaar met het vermogen om mee te denken. De complete dienstverlening kenmerkt zich door duidelijkheid, openheid, eerlijkheid en een voortvarende aanpak.

Persoonlijk contact en service staan bovenaan. U bent daarom van harte welkom om te bellen voor een vrijblijvend gesprek bij u thuis.


 

CDB Makelaars
Charles de Bie
Tempeliersstraat 23
2012 EA Haarlem

info@cdbmakelaars.nl
------------------------------------------------
   023 - 534 74 94
------------------------------------------------