Mijn favorieten

CDB Makelaars uw woning taxateur


Taxatie CDB Makelaars

Taxatie doelen
  • Hypotheekverhoging - verbouwing
  • Scheiding
  • Successie / overlijden
  • Verkoopbeslissing
  • Aankoop - financiering voor een lening bij aankoop

Waardebepaling bij CDB Makelaars
Als u een mondelinge waardebepaling wilt laten uitvoeren ten behoeve van de verkoop van uw woning, dan wordt deze dienst u gratis en vrijblijvend aangeboden! 

CDB Makelaars - NWWI
CDB Makelaars is aangesloten bij het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI), dit is een onafhankelijk taxatie instituut dat geldt als validatie-keurmerk voor taxateurs. Om deze reden wordt u taxatierapport door alle banken en geldverstrekkers geaccepteerd en draagt deze bij aan een snellere afhandeling van uw financieringsaanvraag.

CDB Makelaars - NRVT
Daarnaast is Charles de Bie ingeschreven in het Nederlands Register vastgoed Taxateurs (NRVT), een centraal register van gekwalificeerde vastgoed taxateurs.

Bij de zoektocht naar een nieuwe woning is het uitzoeken van een passende financiering zeer belangrijk. In deze veranderende hypotheek markt zijn naast de rente ook zeker de vorm en voorwaarden zeer van belang bij de keuze van de geldverstrekker. Ook bij verhuizing is het verstandig om de bestaande hypotheek en/of hypotheekvorm te laten controleren.
Om u te adviseren zijn specialisten nodig. CDB Makelaars is puur makelaar, maar wel bekend met diverse specialisten op het gebied van financieel advies en kan u ondersteunen bij de keuze voor een onafhankelijke specialist. Zij kunnen u vervolgens adviseren over de mogelijkheden omtrent het financieren van uw woning, het oversluiten van uw bestaande hypotheek of het doorlichten van uw financiële mogelijkheden.

 


------------------------------------------------
   023 - 534 74 94
------------------------------------------------