Mijn favorieten

Charles de Bie uw NVM makelaar oprichter CDB makelaars


Charles de Bie

Werkervaring
Sinds 1993 heeft Charles de Bie bij diverse makelaarskantoren in de regio gewerkt en een schat aan ervaring opgebouwd. In februari van 2008 kwam het besluit om met deze ervaringen een eigen koers in de makelaardij te gaan varen en richtte Charles de Bie CDB Makelaars op.

Kennis en woonervaring
Als geboren en getogen Haarlemmer heeft Charles de Bie op diverse plekken in Haarlem en omgeving gewoond en hij brengt dus ook de nodige woonervaring mee. Haarlem en omgeving heeft alles wat u zich kunt woon-wensen, van statige villa's of luxe appartementen in Bloemendaal en Heemstede tot starterswoningen in het centrum van Haarlem. Door de kennis en woonervaring van Charles de Bie kan hij u persoonlijk advies geven dat past bij uw wensen.


De visie van Charles de Bie
In 2008 ben ik een makelaarskantoor gestart als tegenhanger van de grote onpersoonlijke makelaarskantoren, waar je nooit de zelfde makelaar aan de telefoon kon krijgen, het fabrieksmatige waarbij je als klant als een transactie werd gezien.

Achteraf heeft de snel genaderde crisis een positief effect op de uitgezette koers gehad. Daar waar veel bedrijven en dus ook makelaarskantoren zochten naar verbeteringen in hun bedrijfsvoering en dan meestal kozen voor efficiëntie en kostenreductie, is de koers voor CDB Makelaars juist aandacht, maatwerk en dus niet standaardisering gebleven. In mijn overtuiging is het essentieel dat een makelaar naast kennis en ervaring van de plaatselijk markt ook regelmatig persoonlijk contact met de klant zou moeten hebben om tot het gewenste resultaat te komen.

 


Charles de Bie