Mijn favorieten

CDB Makelaars - aanbod bedrijfspanden voor koop, verkoop en huur

Tempeliersstraat 23, Haarlem, Locatie Koninginnebuurt

Huurprijs € 1.750,- per maand VERHUURD


Representatieve KANTOORRUIMTE gelegen op de parterre van een statige kantoorvilla, aan een doorgaande weg, op de hoek van de Tempeliersstraat en van Eedenstraat, randje centrum en is uitstekend te bereiken zowel per auto als per openbaar vervoer. Verder parkeergarage Houtplein en het centrum op loopafstand. 
 
Door de hoekligging en vele ramen is het een zeer lichte en prettige werkruimte. De kantoorruimte is verdeeld in 2 kamers gesplitst door de hal, ideaal voor verdeling van spreekkamer en separate werkkamer.


      
      

INDELING: PARTERRE: centrale entree, vestibule voorzien van een marmeren vloer, hal, naar wachtruimte met toilet v.v. fontein, de trap naar bovengelegen kantoorruimte. De kantoorkamer aan de voorzijde (ca. 7.10x4.07 m) heeft een erker en is uitgevoerd met diverse vaste kasten.
De achterste kantoorkamer (7.32x4.10 m resp. 3.60 m) heeft ook diverse inbouwkasten en is verbonden met een keuken (2.75x1.98 m). De keuken is v.v. diverse inbouwapparatuur en een eigen buitendeur naar de parkeerplaats, naast de keuken een berging met extra toilet voorziening (1.70x1.98 m).


- Mogelijkheid huren 2 vaste parkeerplekken (€ 950,- per jaar)
- huurprijs exclusief gas, water en elektra, eigen aansluitingen.

CDB Makelaars
Charles de Bie
Tempeliersstraat 23
2012 EA Haarlem

info@cdbmakelaars.nl
------------------------------------------------
   023 - 534 74 94
------------------------------------------------
 
 
 

Woning van de maand